Contributie

De eerste 3 clubbijeenkomsten kan een nieuw lid kosteloos meekijken bij de Blauwe Vogels. Wanneer hij/zij definitief lid wordt dient men zich online in te schrijven via deze link. De contributie hiervan bedraagt €90 per jaar (€9 per maand). Voor de maanden juli en augustus hoeft geen contributie betaald te worden. De contributie wordt geïnd via een automatische incasso waarbij betaling in 2 termijnen mogelijk is.

 

Kamp

Als afsluiting van het scoutingseizoen vindt er jaarlijks een kamp plaats. Dit duurt een weekendje welke bestaat uit 2 overnachtingen en meestal een uitje ergens naar toe. Aan dit kamp zijn extra kosten verbonden welke €25 bedragen. 

 

ScoutFit

Iedere groep heeft een eigen kleur blouse, zo dragen de Blauwe Vogels een groene (welpen)blouse. Deze dient u zelf aan te schaffen en is bij de scoutshop van Scouting Nederland te bestellen via deze link. De kosten hiervan varieren tussen de €32 en €36, afhankelijk van de maat. Naast de blouse heeft iedereen van scouting Sint Patrick dezelfde kleur das. Deze wordt dan ook geleverd door scouting Sint Patrick en kost u €15. De installatietekens en groepstekens welke op de blouse moeten krijgt u vanuit de vereniging.

 

Blauwe vogel lid worden?

Ben je tussen de 6 
en 16 jaar oud? Ben je
toe aan een uitdaging? Wil je actief bezig zijn in de buitenlucht? Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn! Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van de Scouting Sint Patrick?