Contributie:

De contributie bedraagt € 90,-- per jaar. U betaalt € 9,00 per maand. Voor de maanden juli en aug. betaalt u geen contributie, omdat de blokhut dan verhuurd is. U wordt gevraagd u digitaal in te schrijven en de goedkeuring te geven voor automatische incasso. De contributie wordt geind via een automatische incasso, betaling in twee termeinen is mogelijk.

Uniform

Iedere groep heeft een eigen blouse. Deze zin bij Scouting Nederland te bestellen. De kosten hiervan varieren tussen de € 31,95 en € 35,95 afhankelijk van de maat. De blouse kan gekocht worden bij de mobile scoutshop, deze is aan het begin van het seizoen te gast bij de blokhut. De blouse kan ook besteld worden via de scoutshop via deze link.

Naast de blouse hebben we een das, deze wordt aangeschaft bij het begin van de Scouting Carierre. Deze das wordt geleverd door Scouting Sint Patrick en kost € 15,00

Kamp

Één keer per jaar gaan we een week op kamp. Dit kamp valt in de zomervakantie. De exacte datum is altijd in overleg met de ouders. Aan dit kamp zijn extra kosten verbonden, deze kosten zijn afhankelijk van de invulling van het kamp. De groep is zelf verangwoordelijk voor het opstellen van het kampgeld. De hoogte van het kampgeld kan daardoor per groep varieëren. De hoogte van het kampgeld kan opgevraagd worden bij de leiding van de betreffende groep.

Scouts lid worden?

Ben je tussen de 11 
en 15 jaar oud? Ben je
toe aan een uitdaging? Wil je actief bezig zijn in de buitenlucht? Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn! Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van de Scouting Sint Patrick?