Zoals de afgelopen jaren heeft Scouting Sint Patrick ook dit jaar weer een succesvolle flessenactie gehouden. Ondanks het gladde, koude en witte weer wat onze planning compleet in de war heeft gegooid zijn we toch langs de deuren geweest in Sint Anthonis, Wanroij, Ledeacker en Oploo. In deze dorpen hebben we leeg goed opgehaald om de kas van de leden te spekken!

Zoals andere jaren was de planning om met zijn allen op de Merret te gaan staan in Sint Anthonis in de buurt van de Emté waar we mee samenwerken. Helaas kwamen we er 's morgens achter dat het te koud en te glad was om daar ons basis centrum op te zetten. Om de leden de kans te geven om op te warmen en om zelf alles in goede banen te leiden hebben we ons commandocentrum dit jaar ondergebracht in de blokhut. Hierdoor waren we helaas minder zichtbaar voor de mensen in het dorp, maar dit hebben we opgevangen door te flyeren voor de deur bij de Emté!

Na een lange en koude dag hebben we een grote hoop flessen verzamelt welke we een paar dagen later hebbe ingeleverd bijde Emté in Sint Anthonis. De opbrengst van deze actie gaat naar de groepen en het realiseren van een buitenkeuken zodat de groepen kennis kunnen maken met outdoor cooking!

 

Ons laatste nieuws

Sjors sportief met klimtoren en kabelbaan!

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke dag gehad. Het was heerlijk weer en er was vanalles te doen. 
Dit activiteiten van dit jaar waren  klimmen, een bezemstelen race en watertrefbal. 

Jaarverslag 2017

Net als vorig jaar heeft Rick weer een fantastisch jaarverslag in elkaar gezet met alle hoogtepunten van ons afgelopen kalenderjaar.

Sint Patrick viert 70 jarig jubileum!

Seizoen 2017-2018 zal in het teken staan van ons 70 jarig jubileum! Hiervoor zijn we op zoek naar verhalen, teksten, verslagen, spullen, uniformen etcetera om ons jubileum vorm te geven!

Rabobank Clubkas campagne

Vorig jaar hebben we bij de Rabobank Clubkas campagne een mooi bedrag opgehaald wat we hebben kunnen besteden aan onze kabelbaan welke we bijna kunnen gaan gebruiken! Net als vorig jaar willen we ook dit jaar weer mee doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor een goed doel! We willen de opbrengst dit jaar gaan gebruiken om een nieuwe informatie stand te gaan realiseren!

Flessenactie 2017

Afgelopen 7 januari hebben de leden van Scouting Sint Patrick zich ingezet voor een zeer succesvolle flessenactie. Bij deze flessenactie zijn de kinderen langs de deuren gegaan in Sint Anthonis, Wanroij, Ledeacker en Oploo om daar lege flessen op te halen!

Kalender

VB/SB Vergadering
11 dec 2019
20:00 - 23:00
Kerstvakantie
21 dec 2019
Flessenactie
04 jan 2020
08:00 - 16:00
Groepsraad
14 jan 2020
20:00 - 22:00
SB Vergadering
22 jan 2020
20:00 - 22:00
VB Vergadering
05 feb 2020
20:00 - 23:00
(Jeugd)pronkzitting
07 feb 2020

e-Boekhouden.nl