02-08-2017

We gingen maandag te voet van de blokhut in Sint Anthonis naar de blokhut in Boxmeer. Toen gingen we onze spullen uitpakken en gingen we naar het bos om het welpendorp te stichten, zo noemden we onze verschillende hutten. Ook hadden we een burgemeester en een gemeentehut. ’s Avonds hebben we hamburgers, aardappelen en erwten & worteltjes gegeten en de avond afgesloten met een kampvuur.


Dinsdag kwam de ambulance, wij kregen uitleg over hoe een ambulance werkt en zagen wat hij allemaal bij heeft. ’s Middags gingen we naar de brandweerschool en daar hebben we “mensen” (letters) in een donker gebouw gezocht, een brandje geblust en in een brandende container gezeten, dit was erg spannend. ’s Avonds hebben we cola kip gegeten, dit was boven het kampvuur bereid met de dutch ovens.


Woensdag gingen we met de trein naar het politie bureau in Cuijk, hier hebben we gezien wat een politie agent allemaal bij heeft en wat hij allemaal doet. Ook hebben we in een politie auto gezeten, en moesten we even de cel in.


Donderdag gingen we met een oude schoolbus naar kern wasser wunderland, een heel leuk pretpark in Duitsland, waar we ons de hele dag hebben vermaakt.


Vrijdag was alweer de laatste dag, deze dag hebben we een speurtocht gelopen door het bos en een stukje ingestudeerd voor de ouders, want die kwamen ons ’s avonds alweer ophalen.
Het was een super leuk kamp!


We willen graag de Ambulance, Brandweer en de politie bedanken dat ze ons wat wilden vertellen en laten zien. Ook de Hahebo voor het lenen van de bus!