Beversbevers

De Bevers zijn de jongste leden van scouting Sint Patrick. Alle meiden en jongens van 4 ½ jaar en ouder zijn bij de Bevers welkom!

De Bevers zijn te herkennen aan onze rode blouse, blauwe pet en scouting das! Elke zaterdag van 10:00 tot 11:30 komen we bij elkaar in het verzonnen dorp Hotsjietonia. In dit dorp wonen vele vriendjes en vriendinnetjes die met de bevers komen spelen. De hoofdpersoon uit het dorp is Stuiter. Hij is te herkennen aan zijn wit met rood gestreepte trui. En samen met de bevers gaat hij op bezoek bij de andere bewoners.

In Hotsjietonia wonen onder andere Keet Kleur en Fleur Kleur, Professor Plof - die doet allemaal leuke experimentjes - en Bas Bos. Dan is er ook nog Stanley Stekker, hij is super modern en heeft de leukste snufjes, en dan zijn er nog Noa, Sterre, Rebbel en Rozemarijn. Iedereen heeft wel iets wat hij of zij graag doet, bijvoorbeeld liedjes zingen, spelen in de natuur en ga zo maar door. Een aantal keer per jaar mogen de Bevers ook in Hotsjietonia komen slapen en met een beetje geluk mogen zelfs de ouders mee.

Groetjes, 

De Beverleiding

Voor informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.