welpenWelpen

De Welpen zijn meiden en jongens van 7 tot 11 jaar. Ben jij gek op buitenspelen? Hou je van stoere dingen doen maar misschien ook wel van knutselen of hutten bouwen? Dan zijn de Welpen bij Scouting Sint Patrick iets voor jou! Bij de Welpen doen we heel veel leuke dingen, vaak buiten. Heel veel van die dingen doen we samen. Gewoon omdat het tof is, maar ook omdat je er van kan leren. Wat doen we dan zoal? Nou eigenlijk van alles. Bekende spelen zijn levend stratego, balverstoppertje en vlaggenroof. Verder knutselen we soms wat, en bakken/koken we iets.

Maar we hebben ook echte scoutingactiviteiten, zoals appels, wafels en marshmellows roosteren boven het kampvuur, en lopen we speurtochten. We hebben 3 overnachtingen in het jaar:
- Het installatieweekend, waarin de nieuwe welpen tot echte welp worden geïnstaleerd.
- Het ouder-kind weekend, wat een super leuke traditie is geworden.
- En overnachten we in de staatsbossen tijdens het schaapsscheerdersfeest weekend, super stoer dus!

Om het jaar af te sluiten gaan we in de zomervakantie op kamp naar een andere blokhut in de buurt.
We draaien iedere vrijdagavond club van 18:30u. tot 20.30u.
Voor meer informatie kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenstop

In verband met de grote groep en een tekort aan leiding hebben de welpen tot nader order een ledenstop. Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als leider kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt uw kind aanmelden voor de wachtlijst.